Rozmrazený hrášek Bonduelle extra jemný pomeleme společně s upečeným krůtím masem a s dozlatova opečenou cibulkou, do které jsme ke konci opékání přidali mačkaný česnek. Vše promícháme s čerstvým sýrem, dochutíme solí.
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme rozmrazený špenát, sůl, prolisovaný česnek a za stálého míchání vaříme 10 minut. Zalijeme vejci a dále za stálého míchání vaříme 10 minut. Máslo vyšleháme do pěny a postupně přidáváme vychlazený špenát s vejci. Podle chuti dosolíme, zchladíme a podáváme s pečivem.
Přejeme dobrou chuť
Andrea Klanicová
© 2024 Základní škola a Mateřská škola Vřesina, okres Ostrava-město, příspěvková organizace, Kontaktovat webmastera, Prohlášení o přístupnosti, Mapa stránek
ANTEE s.r.o. - Tvorba webových stránek, Redakční systém IPO